dijous, 2 d’octubre de 2014

Fem 1 any! #ElFuturÉsNostre

12 d'octubre: Res a celebrar?

Que ràpid passa el temps quan un projecte t'il·lusiona! El pròxim 12 d'octubre, mentre alguns energúmens celebraran genocidis a Amèrica Llatina, nosaltres ho farem pel nostre primer aniversari. Un any de Casal Popular, un any de lluita, de politització, de xerrades, un any de debats, d'assemblees, d'associació, d'aprenentatge, d'amistats noves i sobretot d'apoderament popular. Però també ha sigut un any de xoc amb la realitat: de decepcions, d'intents de desestabilització, d'activitats on ens quedàvem mirant-nos les cares, de falta de compromís, d'atacs feixistes, de falta d'acord a les assemblees i sobretot de sentir no haver pogut fer més del que s'ha fet.

Encara que, com ja hem dit, hauríem pogut fer més Casal, no som religiosos i per tant no busquem el perdó per a després tornar a “pecar”. No, nosaltres tractem d'analitzar els errors comesos i en la mesura del possible superar-los per aquest curs. Així, per tal de començar en bon peu aquest nou període, hem organitzat per al mateix 12 d'octubre una jornada que no vos podeu perdre! Aquesta jornada constarà d'un dinar (Paella, amb opció vegana, beguda, postre i café) per tan sols 5€, una assemblea oberta, la projecció d'un documental, i més activitats a banda de l'activitat habitual del casal, com no podria ser d'altra manera.

Així que ja sabeu, si sou conscients que les coses es canvien dia a dia i no tan sols quan venen eleccions arreglant carrers, que les seues polítiques neoliberals no fan més que enriquir a la burgesia a costa nostra, el Casal Popular de Vila-real és el vostre lloc d'encontre des d'on actuar, mobilitzar-se i fer-los front, sent conscients que som més, i que HO VOLEM TOT!

FEM 1 ANY! EL FUTUR ÉS NOSTRE!

“Amb la ferma voluntat de treballar per la transformació política i social d’aquest món basat en les desigualtats socials i culturals i en les injustícies mediambientals, ha nascut el Casal Popular; un nou espai que de segur enriquirà l'activitat associativa i política de La Plana.”
Fragment extret del text publicat pel CPCS pel seu primer any d'activitat (2005).