dilluns, 2 de juny del 2014

Ni un pas enrere front la monarquia!

Aquest matí ens ha sorprès la notícia d'abdicació de l'hereu de Franco, Juan Carlos. És un dia per a recordar i traure a la palestra els valors que van defensar aquells que encara hui estan insultats a les cunetes i que foren la generació més digna de tota la història de l’Estat espanyol. Aquest any en fa 220 (1793-1794) de la Revolució Francesa, on als monarques se’ls enviava a la guillotina. Si aquest règim és tan demòcrata com ens vol fer creure, açò no serà necessari i ens permetrà escollir lliurement la prefectura de l’Estat.

No obstant això, des del Casal Popular de Vila-real ho tenim clar, la lluita pels valors republicans no es va acabar en 1939. Pels nostres avantpassats que lluitaren per defensar-la, per nosaltres i pel nostre poble que porta sofrint als Borbons més de 307 anys i, sobretot, per a què els nostres fills la gaudisquen: Ahir, avui i demà lluitarem per la República dels treballadors! Ni un pas enrere front la monarquia!




“Ambrientamente lucho yo, con todas mis brechas, cicatrices y heridas, señales y recuerdos del hambre, contra tantas barrigas satisfechas: cerdos con un origen peor que el de los cerdos.”
Miguel Hernández

També aprofitem per convidar-vos a assistir a la CONCENTRACIÓ ANTIMONÀRQUICA que tindrà lloc avui dilluns a les 19:30h a la plaça major (front l'ajuntament) de Castelló.
(Esdeveniment a facebook)