dimarts, 20 de maig de 2014

Trobada de Centres Socials i concert d’EINA


Des de l’assemblea del Casal Popular de Castelló ens conviden a la Trobada de Centres Socials que tindrà lloc el proper 24 de maig, al Casal Popular de Vila-real (C/Cronista Traver, 30, Vila-real, Plana Baixa).
Aquesta jornada serà una oportunitat per a la trobada entre totes les que fem possible als nostres centres socials l’organització d’activitats lúdiques i culturals, dinamitzant els barris i afavorint l’activitat política i dels moviments socials. Mitjançant els debats que tindran lloc, les participants podran presentar els seus centres socials, conèixer quines altres realitats i particularitats es donen als centres socials que s’estenen arreu de les nostres comarques, a més d’intercanviar experiències que segur resultaran enriquidores per a totes.
En aquesta Trobada de Centres Socials hem convidat als diversos espais de les comarques castellonenques, per conèixer les diferents dinàmiques i realitats de cada centresocial, identificar les dificultats que podem trobar, exposar com les afrontem i avaluar l’efectivitat de les estratègies. Finalment compartirem les eines aportades per altres companyes i companys per a superar les dificultats des del suport mutu.
A continuació us presentem el programa que seguirà la Trobada de Centres Socials:
  • 14.00h: Dinar de germanor (Cal confirmar si hi assistireu i quantes persones voldreu dinar abans del dijous 22 de Maig)
  • 17.00 – 17.15h: Introducció a la jornada (Presentada per les companyes del Casal Popular de Castelló)
  • 17.15 – 18.30: Presentació i caracterització de les participants (Ací tindràs l’oportunitat de presentar el teu centre social)
  • 18.30 – fins que acabem: Debat
  • 21.00h: Concert d‘EINA.
Esperem trobar-nos totes i tots el dia 24 de maig al Casal Popular de Vila-real.