divendres, 13 de desembre del 2013

Cinema al Casal

Tots els mesos a partir de desembre es realitzarà una projecció cinematogràfica crítica i amb rerefons social al Casal Popular. Al finalitzar el visionat es realitzarà una tertúlia / debat per a parlar sobre la temàtica tractada en la pel·lícula.

En aquesta primera entrega, que tindrà lloc el proper divendres 27 de desembre de 2013 a les 19:30h, es projectarà “Plácido” de Luís García Berlanga. obra nominada al Oscar: Millor pel·lícula de parla no anglesa (1961) i a la Palma d'Or (millor pel·lícula) al Festival de Cannes (1962).

Sinopsi:
En una petita ciutat provinciana, a unes burgeses ocioses se'ls ocorre la idea d'organitzar una campanya nadalenca amb el lema: “Siente a un pobre a su mesa”. Es tracta de que els més necessitats compartisquen el sopar de la Nit de Nadal amb famílies acomodades i gaudisquen del calor i afecte que no tenen. Plácido ha estat contractat per a participar amb el seu motocarro a la cavalcada, però sorgeix un problema que li impedeix centrar-se en el seu treball: aquest mateix dia venç la primera lletra del vehicle, el seu únic mitjà de vida.

Apaga el telèfon mòbil i fica't còmode! Arranca el Cinema al Casal!