La Gramola

ABRIL


Abuení és un projecte musical amb pinzellades en poesia. El 17 d'abril a les 20h al Casal Popular de Vila-real estarà presentant el seu nou treball homònim en una nova entrega de La Gramola!

MARÇ


Buscant al bandcamp d’aquest cantautor (https://petitadri.bandcamp.com/), trobem la següent descripció un tant curiosa:
“Compta la llegenda que un petit, però poderós cantautor pretenia canviar el món amb una cançó. El nostre heroi, jove i impetuós, tot i que posseïa els poders ancestrals dels cantautors, coneixia molt bé les seues limitacions. Sabia, des del primer moment, que la abrumadora impossibilitat de complir la seua missió creixia a cada passa. No sabia que la seua aventura no havia fet més que començar.“

Ja sabeu com es pot descriure al Petit Adri i també podeu descobrir com sonen les seues cançons, a part de buscant-les a la xarxa, amb nosaltres el proper 21 de març a les 20h al Casal Popular de Vila-real.

FEBRER
 
Josep Lluís Notari és un cantautor de la Vilavella que defensa la música com a mitjà per transmetre la seua visió de la cultura i l’estat social actual, a més de fer memòria de la terra on ha nascut i on viu el dia a dia, d’ahí el títol ‘D’Espadà i altres versos’, el seu primer CD amb set composicions del propi Josep Lluís.

“El nom del disc és un homenatge a l’última estribació de Javalambre, que mor a la Plana i que dóna espai al meu poble, la Vilavella’. Des d’eixe punt geogràfic, apunta a diferents indrets de la realitat, sempre amb un to relaxat d’una guitarra acústica i uns arrenjaments suaus damunt del qual caminen les seues paraules.

Les cançons i les melodies són molt diferents entre sí, però tenen en comú que volen representar una societat malalta de memòria i manca d’il·lusió, sense referents; un País Valencià vist des de la perspectiva d’un mariner –reflectit directament al tema ‘Arròs i tartana’- que no comprèn com els valencians esclafen la seua cultura”.
Josep Lluís Notari actuarà a La Gramola el pròxim 21 de febrer a les 20h

GENER

NO EM TOQUES es descriu com un projecte musical on volen recollir algunes velles cançons pròpies, adaptacions d’altres, així com revisitar alguns temes de Free Stocking i Noli Me Tangere que tenen guardades al calaix. Aquesta vegada els abelleix un llenguatge musical en format acústic, directe i net i actuaran a La Gramola el pròxim 17 de gener de 2015.
Ací la seua pàgina web on podreu escoltar-los: http://noemtoques.net/web/